Vriendinnenavond Kollumerzwaag

Het team by Tienke in Kollumerzwaag neemt dit seizoen even iets langer de tijd dan anders om tot rust te komen, op nieuwe plannetjes te broeden en weer aan de slag te gaan. Wil je graag op de hoogte worden gebracht als er weer nieuws is? Schrijf je dan hier in en je ontvangt ons vriendinnennieuws om je op de hoogte te brengen. 

Lieve groet, 
De Tienke’s uit Kollumerzwaag 

 

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.

-Bericht september 2017-

 

EVEN GEDULD AUB

Je kent dat wel, van die verwachtingen die je had en dat het dan toch heel anders gaat. Zo ging het voor het team in Kollumerzwaag ook. We zaten bij elkaar om de eerste vriendinnenavond van dit seizoen te bespreken, maar begonnen met het delen van ons wel en wee en van ons hart; Aly is net weer mem geworden, Talitha verwacht in december een kindje, Chantal laat een huis bouwen en soms ook dingen die minder makkelijk zijn als het gaat om gezondheid of geestelijk welzijn. Gelukkig veel om dankbaar voor te zijn en niks ernstigs, maar het liet ons de conclusie trekken dat we nog een beetje meer tijd nodig hebben. Bij het delen van ons hart spraken we ons verlangen uit om God te volgen. We dromen en hebben plannen die God in ons hart heeft gelegd voor ons en de vrouwen die de vriendinnenavond bezoeken en voor nu gaat het anders dan verwacht. We nemen daarom de tijd om in het team te investeren, omdat dit er het afgelopen seizoen bij ingeschoten is. We gaan samen leuke dingen doen, God en elkaar beter leren kennen en,... we broeden op een paar leuke nieuwe plannetjes. Ja, want zo gaat dat als je even niet 'moet', dan beginnen er weer verlangens te borrelen, plannetjes te ontpoppen en geef je God de ruimte om te inspireren, omdat je kiest Hem te volgen in plaats van de gewoonte of je menselijke verwachtingen. 

Met andere woorden: even geduld a.u.b. en alvast bedankt voor jullie begrip. Natuurlijk houden houden we jullie op de hoogte via het vriendinnennieuws, facebook en onze website. 

 

Lieve groet,

 

de Tienke’s van het team uit Kollumerzwaag